Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kilometers kabel gestolen uit windmolens

Toegevoegd: 15-09-2011, 23.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
COLIJNSPLAAT - Donderdagmorgen is ontdekt dat er uit enkele windmolens aan de Oost-Zeedijk in Colijnsplaat kabels zijn gestolen.


Er is 3200 meter groen/gele aardkabel weggenomen.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald Breunis (16-9-2011 om 21:54)
Dat is dan toch de 2e x in zeer korte tijd. Ik had ergens gelezen dat men een camerasysteem ging toepassen om dit soort voorvallen tegen te gaan. Kennelijk is het nog niet operationeel. Je zou de koperverzamelaars toch een klein misstapje toewensen tijdens de demontagewerkzaamheden. Nu moet weer t koper vervangen worden, en dat is toch niet echt duurzaam meer te noemen, maar dat zal de heren verzamelaars weinig kunnen schelen denk ik zo.
Jan P (16-9-2011 om 18:31)
@Arnold dat is voor de aannemers niet te zien, ze mogen ook niet vragen om legitimatie, als dat zou mogen zou je al een heel eind op weg zijn. Ze moeten de wet op dit punt enorm snel gaan aanpassen, waar komt het ijzer vandaan, wie heeft het gebracht waar woont deze persoon.
MotoRob (16-9-2011 om 17:46)
Als ze die bij de oud ijzer handel willen inleveren dan moet er toch een lampje gaan branden bij de handelaar? Het zal geen oud en versleten spul zijn lijk mij. idd zielige figuren die zoiets doen
Erwin (16-9-2011 om 17:33)
Alles nog duurder maken dan het nu al is wordt het alleen maar erger. mensen doen alles om hun hoofd boven water te houden . Stelen is geen optie maar slechts een tijdelijke uitweg.
Tsss (16-9-2011 om 14:44)
Ze blijven aan de gang,maar met de koperprijs,is het wel verschrikkelijk verdienen,op deze manier er moet een systeem komen dat je zonder legitimatie,niks meer kan inleveren
M Keur (16-9-2011 om 14:33)
In ieder geval hard aanpakken !
Cookie-instellingen beheren