Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruzie oorzaak ongeluk N57

Toegevoegd: 17-09-2011, 22.20 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (SD) - Zaterdagmiddag belandde een personenauto in de sloot van de N57 in Serooskerke (SD). Het ongeval ontstond waarschijnlijk omdat de passagier opzettelijk aan de handrem trok. Hij deed dit omdat zijn vriendin, de bestuurster van de auto, onderweg de relatie verbrak.


Het eenzijdig ongeval vond omstreeks 13.55 uur plaats. De auto werd bestuurd door een 36-jarige vrouw uit Malden (Gelderland) met naast haar een 33-jarige man uit Utrecht. De man kon haar mededeling niet verkroppen, waarna hij aan de handrem trok en de auto in de sloot slipte.

De brandweer kwam ter plekke, maar niemand zat bekneld. De inzittenden zijn voor nader onderzoek met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie moet de man nog horen. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Vanwege het ongeluk was enige tijd één rijbaan afgesloten. Nadat het voertuig uit de sloot was getrokken, kon de Serooskerkseweg (N57) weer worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bigbag (19-9-2011 om 16:07)
Wat een geweldige reactie's wederom !!! een mens is een vreemd ding in zijn daden en doen en de volgende keer bij het uit stappen de boodschap OJA schat het is uit kan je op het gemak weg rijden
Ollie (18-9-2011 om 20:17)
Heeft ie op het laatste moment toch nog een slippertje gemaakt....
Francois (18-9-2011 om 15:24)
Absoluut niet goed te praten dit. Besef wel dat dit een eenzijdig verhaal is en dat mevrouw misschien ook niet helemaal zuiver is geweest in haar relatie. Ik zeg altijd maar zo, het is je scharrel of je echtgenoot, bezit van elkaar ben je nooit. Steek geen energie in emoties, dat loopt fout af.
@ (18-9-2011 om 14:48)
Tegenwoordig is het vrij normaal dat je elkaar afmaakt, of dat tracht te doen als de relatie ten einde is toch ? Of het nu om [ex-]partners gaat of kinderen.Als er één schaap over de dam is....Lang leve de media.
Jedidja (18-9-2011 om 13:53)
Ik vind persoonlijk dat de vrouw ook een procesverbaal moet krijgen. het is levensgevaarlijk om zulke mededelingen in de auto te doen!! dat doe je niet!! ik ben het dus niet helemaal eens met Mar, daar kun je niet over oordelen: wellicht was hij overdonderd en houdt hij nog veel van haar!!
Kitty (18-9-2011 om 13:51)
Ja en wat denk je als er een tegenligger aan gekomen was ,door zn idioot had de schade veel groter kunnen zijn .
Cookie-instellingen beheren