Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na winkeldiefstallen

Toegevoegd: 17-09-2011, 22.26 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Gisteren zijn omstreeks 13.20 uur op de Keizersdijk in Goes een 32-jarige vrouw uit Vlissingen en een 22-jarige man uit Den Haag aangehouden. Ze worden verdacht van enkele winkeldiefstallen in Goes en Vlissingen.


De verdachten hebben bij diverse winkels in Goes goederen gestolen. Nadat bij een schoenenwinkel het alarm was afgegaan, werd het signalement van de winkeldieven verspreid. Even later werden de verdachten door de politie aangehouden. Ze bleken in het bezit van diverse gestolen goederen, zoals sieraden en kleding, afkomstig uit vijf winkels in Goes.

Verder werd hun auto op een parkeerplaats aan de Oostwal in Goes aangetroffen. Ook daar werden gestolen spullen in gevonden. Uit onderzoek van de politie bleek dat beide dieven ook op donderdag in Vlissingen twee winkeldiefstallen hadden gepleegd.

Beide verdachten zijn verhoord en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. Alle gestolen goederen zijn aan de winkeliers teruggegeven. Ze zijn vanmiddag in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ondernemer (18-9-2011 om 20:00)
Winkeldiefstal kost veel geld voor de winkeliers. Winkeldieven doen dat vaak niet 1 x maar het is dagelijks kost. Het zijn Veelplegers die opgesloten moeten worden. Of zoals vroeger hand eraf hakken!
Maiar (18-9-2011 om 19:07)
Zulk soort een poos(paar jaar) laten zitten in de gevangenis!!!!!!! Dat soort ronselt overal jonge jongens en meisjes om de gestolen goederen te verkopen met de vraag of ze snel geld willen verdienen en zelf kruipt zulk schorem door de mazen van het net en dit moet voorkomen worden
JAN (18-9-2011 om 15:24)
In diverse winkels gestolen, gearresteerd, en men laat deze criminelen gewoon vrij weglopen ? Natuurlijk gaat men naar de volgende winkel om op die manier aan de kost te komen. Dit is belonen voor slecht gedrag. Wie is er hier nu gek ??
Kitty (18-9-2011 om 13:55)
Ja dit is wel heel absurd ,vast zetten tot ze voor moeten komen op deze manier geef je de mensen wel een vb hoe makkelijk het gaat hier
VdVonck (18-9-2011 om 13:49)
Met het huidige rechtsysteem en de financiele situatie van velen begrijp ik dat ze gaan stelen! Je wordt toch niet gestraft! Van de 10x komen ze er waarschijnlijk 9x mee weg! Kijk naar de VS! Diefstal van een kauwgombal of een auto. Diefstal is diefstal 2 jaar vast!
Marga (18-9-2011 om 12:21)
Dachten zeker even gratis te kunnen shoppen. Auto inbeslag nemen en daar van goederen betalen!
Cookie-instellingen beheren