Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstige ongeregeldheden Terneuzen

Toegevoegd: 21-09-2011, 13.44 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie in Terneuzen is op zoek naar getuigen van openlijke geweldpleging in een horecabedrijf in de Nieuwstraat.

In de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 september hebben ernstige ongeregeldheden plaatsgevonden in café De Markies in Terneuzen waarbij enkele personen lichtgewond raakten. Ook is in het café behoorlijk wat materiële schade aangericht.


De politie is op zoek naar de daders en vraagt mensen die getuige waren van deze ongeregeldheden zich te melden via 0900-8844. Getuigen die anoniem informatie aan Politie Zeeland willen geven, kunnen contact opnemen met de Criminele inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Zeeland onder nummer: 06-48492242.

Indien getuigen niet met de politie willen praten dan kunnen ze contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (23-9-2011 om 10:37)
Ik zie niet in hoe het sluiten van koffieshops en het aanhouden van gebruikers en kwekers van weed bij draagt tot een prettiger situatie rondom alcohol gebruik.. Misschien moet hier nog harder opgetreden worden, want vooralsnog leidt alcohol veelvuldig tot problemen in de omgang en het verkeer..
Iedereen (22-9-2011 om 18:44)
@ Iedereen, ja ja heeft gewoon gelijk een ruzie lost je op met je handen, kijk naar vliss zondag dat is veel erger dan een vechtpartijtje in een cafe kom op gebruik jullie hersens eens een ruzietje kan altijd gebeuren dat is al 2011 jaar zo en dat zo zolang de mensheid bestaat wel zo blijven.
Ja-Ja (22-9-2011 om 18:09)
Aan alle reacties op JA-JA U heeft allemaal volkomen gelijk. Wij ouderen knokte vroeger veel Riddelijker. Als er toch gevochten werd dan was het met de vuisten. Maar aan uw reacties begrijp ik dat u niet de insteek van mijn schrijven snapt. Geef niet,hoor.
Geen aso (22-9-2011 om 17:05)
@ ja ja, uw opmerkingen komen op normale mensen agressief over. alsof knokpartijen door de beugel kunnen en geweldspleging met letsels zoals uitgeslagen tanden minder erg dan wat materieele schade ?
VdVonck (22-9-2011 om 14:28)
Ja-Ja.. Behoorlijk achterlijke reactie die u geeft! Een knokpartij in een cafe is toch niet zo erg? Als ik naar een cafe ga dan doe ik dat net als 9 van de 10 om een gezellige avond te hebben! Als je niet tegen drank kan, dan neem je maar Cola. Als sfeerverzieker kun je beter thuisblijven!
Ton (22-9-2011 om 07:31)
@ja-ja: "Een knokpartij is niet zo erg': een voorbeeld van verloedering. 'Zatlapperij' als excuus gebruiken is een flutreden. Kan je niet tegen drank, blijf er dan van af. Je kan ook gewoon weggaan. In mijn optiek is geen enkele reden gerechtvaardigd om over te gaan tot fysiek geweld.
Cookie-instellingen beheren