Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 225 km

Zakkenrollers actief in Zeeland

Toegevoegd: 22-09-2011, 12.54 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Politie Zeeland waarschuwt voor zakkenrollers die actief zijn in de regio.

Woensdagmiddag werden door de Zeeuwse politie vijf aangiftes van zakkenrollerij opgenomen. Twee daarvan werden gepleegd in Middelburg, vermoedelijk in de Lange Delft en de Lange Geere.


Drie gevallen werden in het centrum van Goes gemeld in of nabij winkels in de Klokstraat, Schuttershof en de Heemskerkstraat. In alle gevallen werden portemonnees weggenomen. Geen van de slachtoffers heeft iets gemerkt.

Let daarom op uw eigendommen: leg geen portemonnees bovenin boodschappentassen, laat uw tas niet onbeheerd achter en, op het moment dat u ziet dat iemand een dergelijke diefstal pleegt, bel dan direct 112 en geef het signalement van de dader door. Op die manier vergroot u de kans dat de dader snel gepakt wordt door de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (23-9-2011 om 21:12)
@VdVonck Zou ik zeker doen. Is inderdaad verdacht. Ik was slachtoffer. Wel op een andere manier maar misschien was het wel dezelfde persoon.
VdVonck (22-9-2011 om 14:23)
Ik ga me morgenochtend melden bij de Politie Goes! Gistermorgen werd ik in de Bruna afgeleid door een kleuter die fratsen uithaalde. Zijn moeder (achter mij in de rij) stond tot 2 keer toe heel dichtbij terwijl ik mijn jas voelde bewegen. Nu ik dit lees denk ik dat zij mij probeerde te rollen!
Cookie-instellingen beheren