Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Gewonde bij ongeluk in Hoek

Toegevoegd: 22-09-2011, 12.57 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - In Hoek is woensdagmiddag omstreeks 15.00 uur een verkeersongeluk gebeurd waarbij sprake was van letsel.


Volgens de melder was er een fietser achterop een stilstaande auto gereden. Ambulancemedewerkers waren al begonnen om de fietser eerste hulp te verlenen. De bestuurder, een 54-jarige man uit de gemeente Tholen, gaf aan dat hij stil stond aan de uiterste rechtkant van het Boerengat in Hoek.


Opeens hoorden hijzelf en zijn bijrijder, een 40-jarige man uit Steenbergen, een enorme klap achterin de auto. Toen bleek dat een fietser achterop de auto was gereden.

De fietser, een 52-jarige man uit Terneuzen, was aanspreekbaar en verklaarde dat hij aan de rechterkant van de weg was gaan rijden, omdat hem verkeer tegemoet kwam. Hij had de stilstaande auto pas gezien op het moment dat hij daar tegenaan reed.

De fietser is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij liep een gebroken heup op en zwaar letsel aan zijn neus. De man is opgenomen in het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R26 (22-9-2011 om 21:01)
Vrij simpel! iedereen die wil roken en op DOW werkt gaat daar gaan staan met de auto. De ene staat op de parking buiten DOW en verschillende staan gewoon daar op de weg/ in de weg! En dan kun je zoiets tegenkomen natuurlijk....
Operator (22-9-2011 om 17:50)
Miss omdat heel dow hier naartoe gaat om te roken?
Bart (22-9-2011 om 13:23)
Voor het boerengat geldt een geslotenverklaring voor motorverkeer. Ben wel eens benieuwd hoe daar dan een auto geparkeerd kan staan en tevens nog een auto tegemoet kan komen?!?
Cookie-instellingen beheren