Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 57 km

Jongen (15) uit Middelburg vermist

Toegevoegd: 26-09-2011, 13.49 uur
De vermiste 15-jarige Valentino Sechi uit Middelburg
De vermiste 15-jarige Valentino Sechi uit Middelburg
© Foto: Politie Zeeland
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Sinds 22 juni 2011 is de 15-jarige Valentino Sechi vermist. Hij is na zijn stage niet meer teruggekeerd op zijn verblijfadres in de Griffioen te Middelburg. Valentino heeft een verstandelijke beperking.

Onderzoek van de politie heeft tot nu toe niet geleid tot de verblijfplaats van Valentino. Op de foto is te zien dat Valentino een bril draagt. Het is mogelijk dat hij die niet meer draagt. Valentino is 1.70 meter lang, heeft een getinte huidskleur en heeft zwart kroeshaar.


Verder is het aannemelijk dat zijn postuur forser is dan uit de foto blijkt. Indien u weet waar Valentino verblijft, hem op straat heeft gezien of meer informatie kunt geven kunt u bellen naar 0900-8844 of u kunt zich melden bij het politiebureau in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina Lobelle (7-10-2011 om 12:50)
Ik heb zelf ook een verstandelijk gehandicapte zoon! Als hij vermist zou worden dan moet er iets gebeurd zijn,wil hij dan echt weg gaan lopen! Ik denk dat Valentino dat niet voor niets doet! Mensen met verstandelijke beperking zijn kwetsbaar en hebben liefde nodig!
BK (3-10-2011 om 18:49)
@ikke.. Waarom zou je als ouder 3 maanden wachten als je kind vermist is? Dan doe je er toch alles aan om je kind zsm te vinden?! Ook al is dat de media inlichten.. Dus ze geven 3 maanden later wel toestemming om gegevens vrij te geven om hem alsnog te vinden. Dan kun je dat toch beter gelijk doen?!
Ikke (28-9-2011 om 11:08)
En de ouders moeten ook toestemming geven om bepaalde gegevens vrij te mogen geven in de media. Maar ja...er zijn altijd mensen die het beter denken te weten achter hun computertje en commentaar moeten leveren. Jammer weer.
Ikke (28-9-2011 om 11:08)
Ik denk omdat het onderzoek "vast" loopt of omdat er geen aanwijzingen meer zijn waar het kind kan wezen de hulp ingeroepen wordt van de burger middels een persbericht.
Ikke (28-9-2011 om 11:07)
Stelletje betweters die weer negatief moeten reageren zeg. Ik kan uit ervaring zeggen dat in dergelijke zaken er zwaar ingezet wordt door de politie om een kind terug te vinden.
Maris (28-9-2011 om 08:05)
Lieve mensen, ik zou allemaal eerst eens GOED lezen wat er staat. Onderzoek van politie heeft tot nu toe niets opgeleverd,er werd wel zeker wat gedaan,tuurlijk is het jammer dat ze geen AMBERalert hebben vrijgegeven maar daar zullen ze hun redenen voor hebben gehad. Sterkte voor alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren