Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 328 km

Taakstraf voor medeplichtigheid dealen drugs

Toegevoegd: 26-09-2011, 17.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag een 19-jarige vrouw uit Kapelse geheel naar de wens van de officier van justitie een taakstraf van 160 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden opgelegd.
 
De rechtbank oordeelde dat de jonge vrouw medeplichtig is geweest aan het dealen van haar vriend, door hand en spandiensten te verrichten. Ook had zij van zijn handel geprofiteerd door een stel dure schoenen te accepteren. Daarnaast was ze in het bezit geweest van een busje traangas.


Haar dealende Goese vriend is enkele weken geleden al veroordeeld tot 27 maanden cel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KITTY (28-9-2011 om 16:19)
Is inderdaad belachelijk wat zeg een taakstraf nou .je kan gaan wanneer het jou uit komt is toch geen straf.
VdVonck (27-9-2011 om 18:07)
Met 160 uur werken komt ze er goed vanaf! Evenals haar 'vriend' die er met 27 maanden vanaf komt! Al die jaren dat deze knul heeft lopen dealen, heeft hij veel meer verdiend dan hij ooit in 27 maandjes binnen had kunnen harken! Over 12 maanden buiten.. over 13 maanden weer in de handel! Schandalig!
Cookie-instellingen beheren