Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier inbraken in Oosterland

Toegevoegd: 28-09-2011, 19.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTERLAND - In de afgelopen nacht zijn er vier inbraken (of insluipingen) geweest in Oosterland.

In twee woningen aan het Torenplein werd tussen 22.00 uur disndagavond en 06.00 uur woensdagochtend ingebroken. In de ene woning werd op het eerste gezicht niets weggenomen. Hier is/zijn de dader(s) binnengekomen door een slot te forceren. De technische recherche is wel ter plekke geweest om sporen af te nemen.


In de andere woning aan het Torenplein is of zijn de dader(s) binnen kunnen komen door een raam te forceren. Uit deze woning is geld gestolen. Ook twee woningen aan de Groenendaal werden bezocht door inbrekers.

In beide woningen is/zijn de dader(s) naar binnen kunnen komen doordat deuren niet afgesloten waren. Uit de ene woning zijn geld en bankpassen meegenomen. Uit de andere woning lijkt niets weg. In alle vier de woningen heeft de technische recherche van de Zeeuwse politie onderzoek gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren