Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Twee geweldplegers aangehouden

Toegevoegd: 29-09-2011, 20.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Naar aanleiding van een eerder gepleegde openlijke geweldpleging in een café in Terneuzen zijn woensdagmorgen twee verdachten aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie. 

De verdachten zijn allebei mannen. De ene is 42 jaar en afkomstig uit Terneuzen. De andere man is 44 jaar en eveneens afkomstig uit Terneuzen. Bij de aanhouding van deze laatste werd in zijn woning een hennepkwekerij ontdekt. De kwekerij was in werking en er werden door de agenten ongeveer 400 planten geteld.


Alle planten en alle spullen waarmee de kwekerij ingericht was, zijn in beslag genomen. De kwekerij is geruimd. In de woning in de Rivierenbuurt, waar de politieagenten hennepkwekerij aantroffen, werd ook nog een 18-jarige vrouw aangehouden. Deze vrouw is dezelfde dag weer in vrijheid gesteld.

De verdachten van de openlijke geweldpleging, die plaatsvond op de eerste avond van de kermis, blijven nog vastzitten en worden morgen voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. De Zeeuwse politie doet nog verder onderzoek naar beide zaken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BUURTJE (1-10-2011 om 03:50)
Hallooooooooo de Gouwestraat ligt niet in de rivierenbuurt maar in Hof Zeldenrust. En nee ik denk niet dat onze burgemeester thee zat te drinken hij ruimt meer op dan zijn voorganger maar enfin spuit 11 had nog modder Wie volgt?Het vorige adres dan maar weer?
Kees van Belzen (30-9-2011 om 00:04)
Wat een shit woont er in Terneuzen. Heeft Terneuzen ook een burgemeester. of zit hij ook op thee visite.???
Cookie-instellingen beheren