Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Politieagent mishandeld in Goes

Toegevoegd: 30-09-2011, 12.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van donderdag op vrijdag reden surveillerende agenten door het centrum van Goes. Op de Grote Markt zagen zij, om ongeveer 04.15 uur, twee mannen lopen. De mannen vonden het nodig om een beledigende opmerking te maken naar de agenten.
 
Even later, in de Van Doornestraat in Goes, zagen de agenten de mannen weer lopen. Eén van de mannen begon wederom te schelden in de richting van de agenten. Hierop hebben de agenten hun auto aan de kant gezet en zij spraken de man aan op zijn gedrag. Deze bleef maar tekeer gaan tegen de agenten.
 
Het identiteitsbewijs van de scheldende man werd vervolgens door de agenten gevraagd, maar de man verklaarde dat hij niet in het bezit was van een ID-bewijs. Hierop wilde één van de agenten de auto uitstappen, maar de man was voor het portier gaan staan, zodat dit niet open ging.
 
Vervolgens heeft de agent met kracht zijn portier opengeduwd, zodat de man een stapje achteruit moest. De man zag daarna kans om één van de agenten een vuistslag in het gezicht te geven. Toen was de maat vol voor de agenten. De man is tegen de grond gewerkt, geboeid en aangehouden.
 
Ondertussen bleef deze zich verzetten. De andere man probeerde intussen steeds in de buurt te komen van het opstootje, maar hem is op niet mis te verstane wijze kenbaar gemaakt dat hij zich moest verwijderen. Deze man koos eieren voor zijn geld en verdween.


Ook tijdens het vervoer naar het politiebureau bleef de man schelden tegen de agenten. Toen hij op het politiebureau in een ophoudkamer werd geplaatst verzette hij zich wederom hevig. Om die reden is de man vervolgens in een politieauto gezet en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar heeft hij de nacht doorgebracht en hij zal vandaag verder gehoord worden over zijn gedrag.

De verdachte is 31 jaar en afkomstig uit Laren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willy (10-10-2011 om 10:51)
Er lopen toch idioten los is toch niet meer normaal he de politie doen gewoon hun werk maar waar is de eerbied gebleven wij werden ook s.nachs aan gehouden we waren op visite geweest de agent zei vriendelijk goedemorgen mn man had een blikje bier gedronken dus moest even blazen maar het was goed ok
Cookie-instellingen beheren