Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Aanhoudingen in zaak ernstige mishandeling

Toegevoegd: 30-09-2011, 12.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
CADZAND - Agenten van de Zeeuwse politie hebben vorige week de laatste verdachte aangehouden van een mishandeling in Cadzand op 28 augustus jl.

In de nacht van 27 op 28 augustus jl. werd op de Vlamingpolderweg in Cadzand een 37-jarige Duitser zo erg mishandeld door vier mannen, dat hij met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis is gebracht. Daar heeft hij een week moeten blijven.


Na die week is hij naar Duitsland teruggekeerd en is daar ook nog opgenomen geweest in een ziekenhuis. Hij moest daar enkele operaties ondergaan. Naar aanleiding van dit incident heeft Politie Zeeland een onderzoek opgestart. Uit dit onderzoek is gebleken dat de vier aangehouden verdachten allemaal met dit misdrijf te maken hebben gehad.

De verdachten zijn allemaal mannen in de leeftijd van 18 tot en met 22 jaar. Ze zijn afkomstig uit Axel en Terneuzen. De verdachten zitten vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mooi weer (30-9-2011 om 13:15)
Goed werk van de politie hoopen dat het slachtoffer en politie beloond worden dat deze lafards dan ook vast blijven zitten min 4jaar 4tegen een maar ja het recht systeem ...
Cookie-instellingen beheren