Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bejaarde beroofd na babbeltruc

Toegevoegd: 30-09-2011, 12.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In een woning aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen is donderdagmiddag tussen 13.00 en 13.30 uur een 87-jarige vrouw bestolen van een geldbedrag van enkele honderden euro's.
 
Tussen die tijden stond er een vrouw bij de 87-jarige aan de deur. Zij kwam de woning binnen, omdat ze wat wilde weten over een scootmobiel. De 87-jarige heeft haar mee naar achteren genomen en de vrouw informatie gegeven. De voordeur is toen vermoedelijk open blijven staan.


Op een gegeven moment is de vrouw vertrokken. Even hierna was ook het geld van de 87-jarige vrouw weg. Het slachtoffer heeft een signalement doorgegeven aan agenten van de Zeeuwse politie.

De verdachte betreft een kleine, mollige vrouw van ongeveer 1.65 meter lang. Zij heeft zwart, halflang haar dat zij in een staartje droeg. De vrouw droeg een zwart jurkje met korte mouwen en ze liep op sandalen. Ze had een bol gezicht en donkere ogen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (1-10-2011 om 13:18)
Beste @Gerda, wat je neerzet is wel erg beschuldigend. Jouw leraar Nederlandse taal heeft ook zijn/haar best gedaan om jou les te geven, jij zou het ook niet leuk vinden als hier nu zou staan dat blijkt dat je te eigenwijs was om dit te kunnen of willen opslaan. Vriendelijke groet, Thera
@nke (1-10-2011 om 10:30)
@Gerda Heeft niets met eigenwijsheid te maken, maar met te goed van vertrouwen zijn! Hoop dat jij nooit op zo'n manier hoeft te leren!Vind jou reactie wel erg kort door de bocht.
Erik (1-10-2011 om 10:03)
Trap er niet in
Jeroen (30-9-2011 om 17:54)
En de Nederlandse staat maar bezuinigen op de uitkeringen, dan ga je zulke dingen steeds meer zien. Ik keur dit overigens écht niet goed, ik vind het zwak en misselijk.
Gerda (30-9-2011 om 14:15)
Het is erg wat met die bejaarde vrouw is gebeurt, maar ja er is zoveel keer ervoor gewaarschuwd, laat GEEN vreemde binnen, en trap er NIET in de praatjes. Maar het schijnt dat bejaarde mensen het NIET kunnen laten om eigenwijs te zijn.Hoop dat zij ervan geleerd heb.
Cookie-instellingen beheren