Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder bekeurd voor wheelies

Toegevoegd: 30-09-2011, 20.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 39-jarige motorrijder uit Terneuzen heeft vrijdagmiddag een proces-verbaal gekregen voor zijn rijgedrag.

Een agent zag hem rond 16.00 uur vanaf de N61 over de Guido Gezellestraat richting het centrum rijden. Hij passeerde met hoge snelheid personenauto's en maakte diverse wheelies op het weggedeelte tussen de rotonde Rooseveltlaan en de kruising Fred. van Eedenstraat.
 
Toen hij stopte voor de verkeerslichten werd hij aan de kant gezet. Hij kreeg een proces-verbaal voor zijn rijgedrag en voor zijn wheelies.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (2-10-2011 om 18:26)
Ondanks prima voertuig beheersing, jammer dat rijbewijs niet is ingenomen. Had hij beter op een verlaten weg kunnen doen, als iets misgaat rijd met een beetje pech een auto over je heen en met veel pech schrikt een andere bestuurder en veroorzaakt op zijn beurt een veel groter (dodelijk) ongeluk.
Pascal de ridder (2-10-2011 om 15:04)
Hoi kritische motorliefhebbers,ik stond vooraan bij de stoplichten,passeerde geen medewegmisbruikers,en maakte bij 50 per uur een wheelie ja..mijn snelheid was niet te hoog zei de agent..niettemin is het beter dit op n polderweggetje te doen..beetje overtrokken in het politierapportje.groetjes ikke
Ruud (2-10-2011 om 12:54)
Bekeuring ok, rijbewijs kwijt is een beetje zwaar denk ik. Hij heeft in iedere geval een betere voertuig beheersing dan menige automobilist die je dagelijks van je motor proberen te rijden omdat ze het verdommen om over hun schouder te kijken, de bocht uit dweilen enz.
Supermotard rijder (2-10-2011 om 12:26)
Hoezo geen voertuig beheersing dit is 1 en al voertuig beheersing respect voor hem gas op de krukas
F (2-10-2011 om 00:59)
@musicmaestro; ik ook....;-) mvg,f
IKKUH (1-10-2011 om 20:14)
@niek: hij is leuk!
Cookie-instellingen beheren