Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geld gepind met gestolen pas

Toegevoegd: 04-10-2011, 22.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Dinsdag tussen 13.30 en 14.00 uur werd in de Lange Geere in Middelburg de portemonnee gerold van een 40-jarige vrouw uit de gemeente Borsele.

De vrouw werd, kort nadat zij in een winkel met de pin betaald had, aangesproken door twee vrouwen. Daarna was haar portemonnee verdwenen en bleek er geld van haar rekening opgenomen te zijn.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M. (5-10-2011 om 19:09)
En wat blijkt, zo'n 12 minuten later is er al 1250 gepind. samen met 100 euro pas opgehaald geld en alle passen een groot verlies. Volgens mij kan je je pincode niet goed genoeg afschermen, als ze een mobieltje gebruiken laag bij zich om je handbeweging te filmen ben je gewoon de klos.
M. (5-10-2011 om 19:08)
Ik heb uitgelegd dat het niet waarschijnlijk was dat hun kind in middelburg zou liggen maar dat dat goes of vlissingen moest zijn, maar nee, het moest in Middelburg zijn. Ik heb de weg gewezen en ze bedankte Thuis blijkt dat de rits van mijn tas open staat en dat de portemonnee weg is
M (5-10-2011 om 19:07)
Het is onbegrijpelijk hoe ze de pincode konden afkijken En natuurlijk staat deze niet in mijn portemonnee!!!!! Ik werd aangesproken door twee getinte jonge dames die de weg naar het ziekenhuis vroegen omdat er een kind van hun naar toe was gebracht
Pino (5-10-2011 om 09:35)
@ jan, dat hoeft niet, pincodes kan men met een apparaatje zo aflezen van de kaart. niet dat ik de provencaalse bewoners er niet voor aanzie dat ze hun pincode nog wel met pen op de pas zelf zetten.
Lies (5-10-2011 om 05:13)
Zolang er mensen op me hielen zitten, ga ik niet pinnen, die verzoek ik afstand te houden,want dan word ik nijdig.ook bij andere mensen let ik erop.dit komt zo vaak voor, en de dames worden steeds smeriger, maar ik geloof niet dat het hollanse dames zijn.
VdVonck (4-10-2011 om 23:51)
Jan, u heeft wel heel erg snel een oordeel klaar. U gaat er vanuit dat de pincode in de portemonnee zat, omdat zij deze niet zou kunnen onthouden. Het is 2011, criminelen kunnen met cardreaders e.d. achterhalen wat ze willen. Bepaalde creditcards kunnen zelfs door een tas o.i.d. heen gescand worden
Cookie-instellingen beheren