Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bizar ongeluk N259 Bruinisse

Toegevoegd: 04-10-2011, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Op de N259 bij Bruinsse vond maandag rond 20.30 uur een bizar verkeersongeval plaats. Dat meldt de politie.


Een onbekend gebleven bestuurder reed voor de brug tegen een verkeerszuil. Een 64-jarige Canadese automobilist reed daarna over de onderzijde van de verkeerszuil die op de weg was achtergebleven. Het ging om een metalen schetsplaat van 30x30 cm en een gewicht van 7 kilogram.

De schetsplaat kwam daardoor van de grond en is boven de rijbaan bestemd voor het tegemoetkomend verkeer gaan 'zweven' in horizontale richting. Daar ging de plaat dwars door de voorruit van de auto van een 52-jarige automobilist uit Neuss (D) en kwam op de passagierstoel terecht.

De Duitser bleef wonder boven wonder ongedeerd, de voorruit van zijn auto was vernield. De auto van de Canadees liep een lekke band op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. (6-10-2011 om 00:40)
Bizar idd. Gelukkig geen gewonden :).
Auto gebruiker (5-10-2011 om 09:30)
Ze moeten daar ook nog veel meer van die onoverzichtelijke chicanes, rotonde's, drempels. strepen, borden, camera;s, en weet ik het wat het voorstelt op de weg zetten. duidelijk dat het er dus NIET veiliger van wordt. sneller ook niet dus het is verspilling !
Cookie-instellingen beheren