Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 101 km

Getuigen overval opnieuw gehoord

Toegevoegd: 06-10-2011, 14.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg is vandaag niet toegekomen aan de inhoudelijke behandeling van de gewapende overvallen op ‘The Phone Home' aan de Scheldestraat in Vlissingen (12 juni 2009) en de Aldi aan de Paspoortstraat in Oost-Souburg op 3 december 2010.

Op verzoek van de advocaat van een van de drie verdachten, een 23-jarige Souburger, zullen diverse getuigen opnieuw worden gehoord. De zaak is voor onbepaalde tijd aangehouden. De twee andere verdachten, een 29-jarige man uit Almere en een 32-jarige man uit Lelystad zullen eveneens op de behandeling van hun zaak moeten wachten, gezien de verwevenheid van de zaken.


Bij The Phone Home kwamen op de bewuste dag enkele gewapende mannen de zaak binnen en bedreigden het personeel met een vuurwapen. Met een dikke achtduizend euro en een paar sportschoenen verlieten ze de winkel. Op 3 december vorig jaar werd de Aldi door gewapende mannen overvallen en werd het personeel gedwongen geld uit de kluis te halen.

Wanneer de zaak opnieuw wordt behandeld, is nog niet bekend.

Zie ook:

- Politie verspreid foto's overvallers Vlissingen (16-06-2009)
- Gewapende overval in Vlissingen (13-06-2009)

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren