Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 154 km

Getuigen mishandeling gezocht

Toegevoegd: 07-10-2011, 17.57 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die woensdagavond rond 23.50 uur plaatsvond op de Michiel de Ruijtersingel in Terneuzen.

Rond genoemd tijdstip fietste een 18-jarige man uit Terneuzen vanaf zijn werk aan de Lorentzlaan naar huis. Op de Michiel de Ruijtersingel werd hij ingehaald door een onbekende fietser. Deze trapte de 18-jarige Terneuzenaar van zijn fiets, pakte hem beet en sloeg hem verschillende malen.


Na de mishandeling fietste de onbekende man/jongen weg in de richting van het City Hotel. De politie verzoekt getuigen van deze mishandeling zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (7-10-2011 om 18:28)
Je mag toch hopen dat er een keer iemand op de fiets zit die weet hoe hij terug moet vechten en zijn aanvaller dermate kan verwonden zodat hijzelf veilig weg kan komen en de belager toch even langs de dokter moet.Zeker als het 1 op 1 is. Het wordt toch te gek nu..
Anoniem (7-10-2011 om 18:15)
Gaat goed hier... waar ben je tegenwoordig nog veilig? Nergens meer!!!!
Cookie-instellingen beheren