Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk in Stavenisse

Toegevoegd: 07-10-2011, 21.56 uur - Update: 08-10-2011, 10.37 uur
Door: Roland de Jong
STAVENISSE - Op de Oudelandsedijk bij Stavenisse is vrijdagavond een ernstig ongeluk gebeurd.

Het ongeval gebeurde rond 19.30 uur. De 39-jarige bestuurder van een personenauto uit de gemeente Tholen reed op de dijk tegen een boom. Volgens de politie reed de man waarschijnlijk met hoge snelheid door een bocht en verloor daardoor de controle over het stuur.


Er werden twee ambulances uit Zeeland en een derde ambulance uit West-Brabant opgeroepen. Ook de brandweer rukte uit. Dat gebeurde omdat er sprake was van een beknelling. De brandweer heeft het dak van het voertuig geknipt. Ook moest een deur uit de auto worden gehaald.

De man is naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. In het ziekenhuis is bij hem een bloedproef afgenomen. De personenauto is geborgen. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lies (13-10-2011 om 19:47)
@Renee :In de Eendrachtbode stond dat de man nog steeds in coma ligt!
Renee (8-10-2011 om 17:07)
Hopelijk zijn deze er wel goed vanaf gekomen, er zijn zo vaak ongelukken op dat stukje van de dijk!
Cookie-instellingen beheren