Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schip kampte met motorstoring

Toegevoegd: 08-10-2011, 10.44 uur
Het vastlopen werd veroorzaakt door een motorstoring.
Het vastlopen werd veroorzaakt door een motorstoring.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
BATH - De vastlopen van de autocarrier vannacht bij Rilland-Bath is het gevolg van een motorstoring. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

Het schip is vannacht rond 01.30 uur vastgelopen op een zandbank. Het schip liep vast bij hoog water. Pas rond half twee vanmiddag is het weer hoog water en zodoende kan pas aan het begin van de middag een eerste poging worden ondernomen om de Republica Argentina los te trekken.


De Veiligheidsregio noemt de situatie rondom het schip nog steeds stabiel. Inmiddels neemt het aantal kijkers naar het schip gestaag toe.

Volg ook de actuele updates op ons officiële Twitteraccount: klik hier.

Zie ook:
- Autoschip Nauw van Bath voorlopig vast (08-10-2011) 
- Schip vastgelopen Nauw van Bath (08-10-2011) 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jafra (8-10-2011 om 21:25)
Groot gelijk Jan, er is heel vaak wat met die wit gele badkuipen.en dan weten wij nog nix van de near misses..... dit oude ding is naar alle waarschijnlijkheid niet beter dan de wrakken die ze naar dakar brengt....
Vlissinger (8-10-2011 om 19:48)
En natuurlijk is er altijd 1 die iets te zeuren heeft
M. (8-10-2011 om 13:43)
Zei het toch, motorproblemen. Snelheid schip was maar rond 6 knopen en andere schepen hebben daar meestal het dubbele. Scheepvaart had er verder geen last van.
Jan (8-10-2011 om 11:23)
Het zal weer eens niet een een schip van Grimaldi zijn ,die hebben wel eens meer wat,hou je van gevaren,moet je bij Grimaldi gaan varen .
Cookie-instellingen beheren