Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknellingen bij ongeluk N62

Toegevoegd: 09-10-2011, 16.05 uur
Door: Roland de Jong
WESTDORPE - Bij een ongeluk op de Tractaatweg (N62( in Westdorpe zijn zaterdagmiddag meerdere mensen bekneld komen te zitten.

Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur. De auto kwam uit de richting van Gent en reed richting Terneuzen. Door vermoedelijk spoorvorming of aquaplanning raakte de auto van de weg de berm in en kwam in de sloot tot stilstand.


De 35-jarige bestuurder uit Terneuzen en zijn inzittenden zijn met hulp van de brandweer uit het voertuig gehaald en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (10-10-2011 om 10:28)
Ook ik rij dagelijks over deze weg. Hoewel de spoorvorming uit het beeld is verdwenen kan aquaplanning nog steeds omdat ze de weg verkeerd hebben aangelegd.
Dennis (10-10-2011 om 09:14)
Die dag heeft het plaatselijk hard geregend. Reed ook op die weg en er zat een flinke laag water over baan, nieuw asfalt of niet. Heb ook gezien dat er een auto in de sloot was gereden en de hulpdiensten arriveerde net. De afwatering van die rijbaan laat zwaar te wensen over.
Romeo (9-10-2011 om 21:39)
Rij vaak over deze weg maar spoorvorming kom je op dit gedeelte niet tegen nadat ze er een nieuwe asfaltlaag op hebben gebracht.
Sam (9-10-2011 om 18:34)
Hoezo spoorvorming, hebben ze pas het wegdek vernieuwd op dat stuk. Raadselachtig.
Cookie-instellingen beheren