Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen valpartij gezocht

Toegevoegd: 18-10-2011, 14.44 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vanmorgen is op de Statenlaan in Middelburg een motorrijder ten val gekomen omdat hij moest uitwijken voor een vrouw in een scootmobiel die overstak.


De vrouw , 40 a 50 jaar, reed rond 07.30 uur op een donkere, smalle scootmobiel met één wiel voor en twee wielen achter. De vrouw is na de valpartij weggereden via het fietserstunneltje.

De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 of zich melden op het politiebureau in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Levien (26-10-2011 om 12:55)
Beste Marja heb zelf een soort gelijk ongeval meegemaakt.omdat ik was uitgeweken voor een snorfietser en deze NIET had geraakt was het een éénzijdig ongeval.dus hoop ik dat deze motorrijder goed verzekerd is anders kun je het niet verhalen. wens de motorrijder veel sterkte toe ...ik weet wat het is
Smet (21-10-2011 om 10:28)
@ Jo, ik las ook je bericht bij de billenknijper en nu deze. Ik vroeg me af of je veel hinder ondervindt van zo'n bord voor je kop.
Jacques (20-10-2011 om 09:06)
Meteen wijzen naar de motorrijder of scootmobiel-bestuurster schiet niemand wat mee op. Niettemin hoor je als weggebruiker altijd je fatsoen te hebben en niet doorrijden na een ongeval. Zeker niet als je er zelf debet aan bent. wat voor bestuurder je ook bent. Hopelijk maakt de motorrijder het goed.
K (19-10-2011 om 17:10)
@marja dat zal wel niet gebeuren dan steken ze het gewoon op het hebben van een handicap en gaan ze vrijuit en wij als automobilisten ,motorrijders moeten maar rekening houden met het totaal onvoorspelbare gedrag van deze mensen
An (19-10-2011 om 12:34)
Ok, dat is ook weer opgelost.... Getuigen hoeven zich niet meer te melden. Marja en Jo weten precies hoe 't is gegaan, moeten ze alleen nog ff onderling uitvechten wiens "schuld" 't nu was, succes! En nu serieus, de politie zoekt dus getuigen om uit te zoeken wat er precies is gebeurd!
Hippo (19-10-2011 om 08:36)
@ Jo. Knap hoor dat je zo vanachter je pc kan aangeven wat er gebeurt is. Niet oordelen voor je de hele situatie weet of gezien hebt.
Cookie-instellingen beheren