Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Inbraken Rilland en Zoutelande

Toegevoegd: 21-10-2011, 14.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar een inbraak in Rilland en een inbraak in Zoutelande.


Uit een woning in de Stellestraat in Rilland werd in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee met enkele euro's en persoonlijke papieren gestolen. De bewoner werd wakker van geluid bij de woning en van het aanslaan van de hond, waarna bleek dat een deur op een kier stond.

De bewoner heeft de deur afgesloten, maar de hond sloeg opnieuw en zag de bewoner iemand wegrennen. Later bleek zijn portemonnee weggenomen te zijn.

Op de Bosweg in Zoutelande werd in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken in een bedrijfspand. Het pand werd doorzocht en er werden een computer en een flatscreen televisie gestolen. De waarde van de weggenomen goederen is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Catcher (22-10-2011 om 14:00)
Ik hoop zo graag eens een inbreker te betrappen!!!! Kan ik me eindelijk es lekker uitleven!
Jan (22-10-2011 om 11:00)
Van de week ook een stel polen betrapt die zich verscholen in de bosjes om half 2 snachts in rilland, wilden nog snel mijn honden uitlaten. Alles doorgegeven aan de politie inclusief kenteken en omschrijving van de personen. Denk je dat ze er iets mee doen? Welkom in de grenzeloze Europese Unie
Cookie-instellingen beheren