Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsers geschept in Nisse

Toegevoegd: 26-10-2011, 19.42 uur
Door: Roland de Jong
NISSE - Op de Kruiningenpolderweg bij Nisse zijn woensdagmiddag twee fietsers door een personenauto aangereden.


Een 88-jarige automobilist reed over de Kruiningenpolderweg, komende vanuit de richting van Nisse. Gelijktijdig met hem reed een bromfietser dezelfde kant op. De automobilist zat op deze bromfietser te letten en had daardoor geen erg in twee fietsers, een 56-jarige man en een 55-jarige vrouw, die hem tegemoet kwamen rijden.

Er ontstond een aanrijding waarbij de vrouw hoofdletsel opliep. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De man bleef ongedeerd. De fietsen zijn geheel vernield, de auto raakte beschadigd. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Borsele.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grey dawn (28-10-2011 om 09:19)
Laat daar maar eens de statistieken van zien dan. ondertussen heb ik gewoon wel gelijk. en de jongeren, zijn onervaren, dat kun je ze niet kwalijk nemen, ouderen zouden oud en wijs genoeg kunnen zijn, maar blijven gewoon doorgaan tot ze mentaal van het pad raken. niet mekkeren, gewoon zelf inleveren
Hoe dom kan je zijn (27-10-2011 om 19:59)
@Grey dawn .... je hebt wellicht geen oog voor realiteit. De meeste ongelukken worden veroorzaakt of gebeuren met jongeren. Moeten die dan ook allemaal spontaan hun rijbewijs inleveren ? Beter stoppen al die hypocrieten eens met onzin uit te kramen.
@nke (27-10-2011 om 11:16)
@Grey Dawn, net of de "jongere" weggebruikers geen ongelukken veroorzaken,maar daar zijn we zeker al aan gewend! Als het een oudere is die het overkomt,begint iedereen te zeuren over hun rijbewijs inleveren!Niet echt fair!
Grey dawn (27-10-2011 om 09:09)
Schreef ik gisteren nog over de bejaarden crash in zierikzee dat zo ongeveer om de 2 weken er wel een bejaarde met zijn auto een ongeval veroorzaakt, lijkt het nu dus al meerdere malen per week voor te komen. 88, dan zou je toch oud en wijs genoeg moeten zijn, lever dat papier toch vrijwillig in !
Cookie-instellingen beheren