Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Politie deelt kleine 20 boetes uit

Toegevoegd: 30-10-2011, 19.12 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vrijdag controleerde politie Zeeland op diverse locaties en trajecten. Dat leverde diverse boetes op.


Zeven bestuurders werden betrapt op bellen tijdens het rijden. Drie motorrijders reden te hard. Twee van hen werden betrapt op de A58 en één op de Leliendaalseweg in Middelburg.

Op de A58 werden ook twee automobilisten betrapt die de maximumsnelheid overschreden. Vijf automobilisten hadden hun gordel niet aan en één automobilist reed door rood licht op de Walensingel in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rieneke (31-10-2011 om 23:45)
@Vlissinger: Ik vraag me af in hoeverre je hebt nagedacht over je bericht .. slaat kant noch wal. 1) ze komen wel, tenzij er andere spoed is 2) hoe weet jij dat ze koffie aan het drinken zijn Plaats in het vervolg een zinvol bericht en niet zo'n domme reactie.
Vlissinger (30-10-2011 om 22:15)
Daar hebben ze wel tijd voor en als je belt dat ze weer aan het dealen zijn dan komen ze niet want dan hebben ze het te druk met koffie drinken....
Cookie-instellingen beheren