Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval langs N57

Toegevoegd: 03-11-2011, 19.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
SEROOSKERKE (W) - Bij een ongeval op de N57 bij Serooskerke (W) is donderdagmiddag één persoon gewond geraakt.

Het eenzijdige ongeval vond even na 17.00 uur plaats op de parallelweg van de N57. Een bestuurder van een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam in de sloot terecht. Omdat niet duidelijk was of de bestuurder zelfstandig uit de auto kon komen is de brandweer ingezet.


Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corden (5-11-2011 om 09:42)
Daar heb je een punt Kee! De weg is weinig verlicht. Ik rij regelmatig van vp naar mbg maar enkel bij de rotondes en tunnel is verlicht. De tegenliggers zijn in het aarde donker zeer zeker oog verbindend. sommige hebben ook het groot licht aan! T zal idd niet de 1e keer zijn en blijven ...
Kee (4-11-2011 om 14:12)
Dit gaat vaker gebeuren! Het is donker zonder verlichting en zonder markering. rij eens van vrouwenpolder over de parralelweg richting veerse gatdam Je wordt verblind door tegenliggers op de hoofdweg N57. Zij komen je rechts tegemoet en verblinden je met hun lamp die op de berm staat gericht.
Cookie-instellingen beheren