Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw slachtoffer van babbeltruc

Toegevoegd: 04-11-2011, 17.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Afgelopen woensdag rond 13.45 uur is een bejaarde vrouw in haar woning in de Ribesstraat in Vlissingen het slachtoffer geworden van een babbeltruc.

Drie vrouwen belden bij haar aan met de smoes dat hun gootsteen verstopt zat en zij even een kijkje wilden nemen bij de gootsteen van de bejaarde vrouw. Zij liepen meteen naar binnen en één van de vrouwen hield de bewoonster aan de praat. Later merkte de vrouw dat er een geldbedrag en een sieraad was gestolen uit haar woning.


Het signalement van de vrouwen luidt:
- Vrouw 1: 50 jaar, 1.60 meter, slank postuur, donkere huidskleur, lang recht achterover gekamd haar en gekleed in een zwarte jurk.
- Vrouw 2: stevig postuur, 1.60 meter, donkere huidskleur en gekleed in een zwarte jurk.
- Vrouw 3: 1.50 meter, normaal postuur, blanke huidskleur en gekleed in een rok en trui.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (5-11-2011 om 08:28)
Helaas is de pakkans nagenoeg nihil. Deze zielige dames zouden beter werk kunnen zoeken, want schijnbaar komen ze met hun uitkering niet toe.
Jan (4-11-2011 om 18:55)
Wat een vreselijke laffe daad is dit hopelijk krijgen ze dit tuig gauw te pakken de kleur spreekt voor zich degene die mevrouw haar centjes uit geeft mag van mij ter plekke neervallen en gelijk op gepakt worden niet door ambulance personeel maar door een paar potige politieagenten en weg ermee
Cookie-instellingen beheren