Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Drie mannen opgepakt na inbraak

Toegevoegd: 04-11-2011, 21.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Op zaterdag 29 oktober jl. om ongeveer 05.30 uur, meldde een getuige dat er een inbraak had plaatsgevonden in een bedrijf aan de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen.


Agenten van de Zeeuwse politie kwamen ter plaatse en constateerden dat de daders vermoedelijk door een raam te vernielen het pand binnen waren gekomen. Uit het bedrijf was computerapparatuur en een hoop gereedschap weggenomen.

De politie Zeeland heeft direct een onderzoek naar de inbraak gestart. Er werden getuigen gehoord en uit die verklaringen kwamen namen naar voren van personen die de inbraak mogelijk gepleegd zouden kunnen hebben. Omdat de verdenkingen dermate groot werden, hebben agenten van de Zeeuwse politie op dinsdag 1 november jl. omstreeks 08.00 uur een 19-jarige Terneuzenaar in zijn woning aangehouden.

Even later, op diezelfde dag, zijn nog twee verdachten aangehouden. Een man van 32 en een jongen van 17. Zij zijn ook allebei afkomstig uit Terneuzen. In de woning van de man van 32 werden, bij onderzoek, goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Hier wordt nog verder onderzoek naar gedaan.

De drie zitten nog altijd vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (9-11-2011 om 10:49)
Deze mannen zijn die zelfde die de laatste tijd ook allerlei fietsen en scooters hebben gestolen waarvan de politie al dik een half jaar van op de hoogte is ook bewijs al in bezit had maar niks er aan deed nu zie hier het resultaat ervan ze gaan verder op dievenpad
V12 (5-11-2011 om 17:21)
Dat is mooi!! Hopelijk kunnen zo al die inbraken opgelost worden, die de laatste tijd zijn gepleegd!!! En vasthouden die inbrekers!!
E muller (4-11-2011 om 21:49)
En dan zijn er nog mensen die altijd klagen over onze politie ,als de politie de juiste mensen heeft gearresteerd verdienen ze in iedergeval van mij een PLUIM! mooi werk jongens
Cookie-instellingen beheren