Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Grootscheepse controle in Hulst

Toegevoegd: 11-11-2011, 08.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Tijdens een grote controle in Hulst werden donderdag 2076 voertuigen gecontroleerd. Deze controle werd gehouden in samenwerking met de Belastingdienst en de KLPD.

Tijdens deze controle werd gebruik gemaakt van de ANPR. Dit is een geavanceerde cameratechnologie die zorgt voor Automatische Kentekenherkenning. In een database zitten kentekens waarmee 'iets aan de hand is', zoals openstaande boetes of een gestolen voertuig. Op het moment dat een voertuig de ANPR-camera passeert, en het kenteken komt voor in deze database dan is er sprake van een 'hit'. Zo kan tijdens een verkeerscontrole waarbij ANPR wordt ingezet de bestuurder van het voertuig direct worden staande gehouden. Dit leverde in totaal negen hits op voor de Belastingdienst en drie hits voor de Politie.


Door de politie werden nog bekeuringen uitgeschreven voor:
- 16x Snelheid
- 13x Niet dragen van de gordel
- 3x Niet handsfree bellen
- 1x Te donkere ruiten
- 1x Niet verzekerd (WAM)
- 1x Trekhaak voor de kentekenplaat
- 1x Losliggende lading
- 1x Onnodig signalen geven
- 1x Rijden zonder rijbewijs


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cra1 (12-11-2011 om 22:10)
Ahh @Kees en @Fred, wat zijn jullie weer zielig zeg, altijd dat gezeur over de politie, ze kunnen ook nooit wat goed doen hé.. gelukkig zijn jullie wel heeel goed en perferct. precies tzelfde dat de politie altijd te laat is.. Duhh als ze van te voren weten wat er gaat gebeuren word makkelijker
Kees (12-11-2011 om 14:49)
Als ze nodig zijn, zie je ze niet. Gisteren (Belgendag in Hulst) wel stoer rondrijden op de mountainbike en helmpje op. Maar op drukke kruispunten en "de knossels" het verkeer regelen: ho maar.
Gianna (12-11-2011 om 13:49)
Fred, als jij het geen probleem vindt dat mensen onverzekerd riijden, gevaarlijke capriolen uithalen met telefoon in de hand of rijden zonder rijbewijs, dan wil ik je ook niet horen als jij of je naasten door dit soort lui in het ziekenhuis belanden. En ook niet meer mopperen op hoge belastingen.
Fred (11-11-2011 om 10:24)
Heb ze zien staan, wat hadden ze het weer druk , gelukkig de dans ontsprongen. Want wie betaald de tijd die je daar staat te leuteren, om voor de zoveelste keer gecontroleert te worden. al met al was het weer een mooie dag weer voor te graaien.
Cookie-instellingen beheren