Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 182 km

Man (73) beroofd in Middelburg

Toegevoegd: 13-11-2011, 14.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de Goese Korenmarkt in Middelburg werd zaterdag rond 00.50 uur een 73-jarige Middelburgse man beroofd.


De man liep vanaf de Sationsrestauratie richting de Touwbaan en werd al vanaf de Loskade gevolgd. Op de Goese Korenmarkt sprong zijn achtervolger op zijn rug en beiden kwamen ten val. Er ontstond een worsteling waarbij de 73-jarige man enkele keren werd geslagen.

De aanvaller eiste geld en de 73-jarige man heeft hem enkele euro's gegeven, daarna ging deze persoon er vandoor richting de Kinderdijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (13-11-2011 om 18:09)
@Marga: helemaal niets aan je reactie toe te voegen, ook helemaal mijn idee!
Eric (13-11-2011 om 17:14)
Valt wel wat te zeggen voor cameratoezicht in de binnenstad zodat de dader effectief kan worden opgespoord wat natuurlijk alleen nut heeft als er eindelijk eens echt gestraft wordt met als straf bijvoorbeeld vijf jaar dijkverzwaring , dus dag in dag uit in weer en wind slepen met bazaltblokken !
Marga (13-11-2011 om 15:45)
Wat een walgelijke laffe gozer! Kijken hoe hij het zou vinden als ze deze streek bij zijn Pa uithalen. Respectloos a-sociaal figuur. Mag hopen dat hij snel gepakt wordt en kei hard wordt gestraft. Slachtoffer wens ik heel veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren