Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 228 km

Automobilist door onbekende mishandeld

Toegevoegd: 13-11-2011, 15.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - In de Spaarlingsstraat in Kapelle werd zondag kort na middernacht een 22-jarige automobilist uit die plaats zonder reden, door een hem onbekende persoon mishandeld.


De man reed samen met een passagier in zijn auto door de Spaarlingsstraat en werd plotseling gevolgd door een auto. Toen de man stopte, stopte de andere auto ook. Twee personen stapten uit en trokken het portier van de auto van de 22-jarige open. Hij kreeg van een van de twee een paar stompen op zijn hoofd en ook het autoportier werd vernield.

Daarna vertrokken de onbekenden weer in hun auto. Het slachtoffer liep een snee in zijn bovenlip en een paar bulten op zijn hoofd op. Hij is behandeld bij de HAP en heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MVH (16-11-2011 om 22:16)
@kapelle, Laf om een onbekende en dan ook nog zonder reden te mishandelen. Kapelle was zo veilig, maar het wordt steeds gekker...!! Je zal het zelf maar meemaken! Schandalig gewoon! Streng aanpakken! Bert/M: Jammer van de stomme reacties, als je niets beter te zeggen hebt hou dan gewoon je mond!
M (16-11-2011 om 15:30)
@ Kapellenaar Weet jij wel wat er gebeurd is dan? Ik geef alleen aan dat dit een eenzijdig artikel is. Niemand wordt om niets gevolgd en in elkaar gemept. Er zal dus eerst iets voorgevallen zijn, hoe onbenullig ook, dat in het artikel niet gemeld wordt. Geweld is nooit een goede reactie.
Dark (15-11-2011 om 21:11)
@ kapellenaar: Bert kent 'm niet goed hoor: 1-hij heeft nog nooit een joint aangeraakt 2- hij rookt niet in de auto :-)
Kapellenaar (14-11-2011 om 20:11)
@ Bert fijn voor je dat je het slachtoffer zo goed kent. @ M houd gewoon je mond als je niet weet wat er gebeurd is. @ daders heel erg heldhaftig....
Dark (14-11-2011 om 19:35)
Hopelijk pakt de politie deze gasten goed aan en kunnen ze met hun maatjes een poosje de bak in. Wat zullen hun moeders trots zijn op zulke dappere kerels!
M (14-11-2011 om 09:41)
Zonder reden? Onbekenden? Eenzijdig verhaal weer dit. De 22 jarige automobilist uit Kapelle zal zo onschuldig wel niet zijn.. Ook al is het wellicht iets onbenulligs. Jammer dat de reacties weer zo kortzichtig zijn.
Cookie-instellingen beheren