Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 148 km

Inbraken winkelcentrum Dauwendaele

Toegevoegd: 14-11-2011, 18.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Tussen zaterdag 17.30 en zondag 15.00 uur is er ingebroken in het winkelcentrum Dauwendaele in Middelburg.


Het is onbekend hoe men in het winkelcentrum is gekomen. Binnen werden vijf winkels opengebroken waarbij rolluiken en sloten werden vernield. Uit één van de winkels werd een kluis met paar honderd euro gestolen.

Uit twee winkels verdween een geldbedrag variërend tussen vijf en honderd euro. Uit de vierde winkel werd een steekkarretje weggenomen en uit de vijfde winkel wordt niets vermist.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T (1-12-2011 om 14:03)
Bep.plekken zijn gewoon super slecht,niet heel de wijk. Slechte plekken zijn er hier in zuid ook voor mn deur.ik heb in t winkelcentrum gewerkt, geen camera's vanwege privacy?? Hallo, als ik overvallen zou worden wil ik toch wel dat er iets terug te kijken is. En als je niks te verbergen hebt...
Piet (16-11-2011 om 16:50)
In de pzc staat een artikel dat er inderdaad geen camera's hangen in veband met privacy regels.Dat is toch niet meer van deze tijd.De winkeliers gaan nu toch maar eens kijken wat de mogelijkheden zijn. Moet zeggen dat dit wel een beetje laat is na jaren inbraak problemen
Jootje (16-11-2011 om 15:44)
Da's de zoveelste keer he in dat winkelcentrum. Niet leuk voor die zelfstandige ondernemers, die gewoon hard werken voor hun inkomen. Hangen er camera's? Beelden op internet zetten! Respectloos tuig.
Johan (16-11-2011 om 08:41)
Bovendien werd de kater afgelopen maandag nog eens versterkt door de hondedrollen die in het winkelcentrum lagen en de hangjongeren die aan het blowen waren bij een ingang, na een belletje aan de politie hierover bleef de politie helaas weg.
Johan (16-11-2011 om 08:38)
Inderdaad hangen er geen camera's in het winkel centrum en zijn er winkeliers die totaal geen alarmsysteem in hun winkel hebben, boven dien zijn er delen van het winkelcentrum die door rolluiken volledig uit het zicht zijn zodat je als inbreker lekker vrij spel hebt.
Oost-souburger (15-11-2011 om 16:17)
@bert,ik ben het helemaal met je eens,het is een hele slechte wijk ,in de wijk dauwendale woont heel veel tuig ,bijna net zo erg als vlissingen,maar ik ben voor cammara''s in en om de winkels overal ,of in een winkelcentra een politie post 24 uur ,bij elke uit en ingang .
Cookie-instellingen beheren