Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
82 files van totaal 296 km

Politie vraagt hulp burgers Hulst

Toegevoegd: 17-11-2011, 15.47 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De laatste drie maanden zijn in de gemeente Hulst 27 fietsen gestolen. De politie vraagt burgers extra alert te zijn.

De meeste fietsen werden gestolen in Hulst zelf: 21 stuks. In Kloosterzande werden 4 fietsen weggenomen en in Sint Jansteen 1. De politie vraagt burgers oplettend te zijn en te bellen met 112 als men ziet dat een fiets wordt gestolen of wordt ingeladen in een voertuig. Een kenteken, de kleur van het voertuig, signalementen of zo mogelijk een foto van de diefstal zijn bruikbare tips voor de politie.


Preventietip: Zorg er altijd voor dat je fiets goed op slot staat. Het liefst met een extra hangslot o.i.d. om een paal. Hier komt bij dat een verzekeraar meestal pas de fiets vergoedt wanneer twee sleutels van het betreffende slot worden overhandigd. 

De plekken waar fietsen het meest gestolen worden zijn: voor de deur van de woning, bij scholen, stations en sportvelden. Let bij zulk soort plekken dus goed op waar je de fiets het beste kwijt kunt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (17-11-2011 om 22:26)
Peter, lees dan even de titel van dit bericht....
Peter (17-11-2011 om 17:28)
Logisch nadenken en mensenkennis.Wij kregen een kaart in de bus van weet u nog oude metalen voor ons zoals fietsen en wasmachines etc... vervolgens zie ik regelmatig een aftandse bus in de buurt rijden met allerlei rommel erop maar ook zo op het oog nog goede fietsen.
Cookie-instellingen beheren