Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 17-11-2011, 19.53 uur - Update: 17-11-2011, 20.22 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Twee auto's zijn donderdagavond weggesleept na een aanrijding in Vlissingen.


In totaal vijf voertuigen kwamen rond 17.10 uur met elkaar in botsing op de kruising van de Nieuwe Vlissingseweg met de President Rooseveltlaan. Volgens de politie raakte er bij het ongeluk niemand gewond.

Een rij auto's stond stil voor de verkeerslichten om linksaf te slaan richting de Sloeweg. Een achterop komende automobilist zag dit te laat en botste achterop de laatste auto die op zijn beurt weer doorschoot tegen de auto's daarvoor.

Drie voertuigen konden niet meer rijden en moesten worden weggesleept door een takelbedrijf. Eén van de voertuigen kon niet eens meer 'rollen'. De schade was dus behoorlijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
V.P. (17-11-2011 om 20:42)
Naar mijn idee (ik was één van de vijf auto's), waren er vier auto's die niet meer verder konden rijden. Ik was de enige die mijn weg mocht vervolgen met mijn auto. Het was schrikken geblazen, maar gelukkig iedereen ongedeerd!
Cookie-instellingen beheren