Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer coniferenbrand Terneuzen

Toegevoegd: 17-11-2011, 20.23 uur
De brand kon door de politie grotendeels worden geblust.
De brand kon door de politie grotendeels worden geblust.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is donderdagavond opnieuw brand gesticht in een conifeer. De laatste tijd gebeurde dat al vaker.


Rond 19.15 uur werd gemeld dat er brand woedde in een haag bij de Jumbo-supermarkt aan de Lorentzlaan. De brandweer werd met spoed ter plekke gestuurd, maar de politie was eerder ter plekke en ondernam een sucesvolle bluspoging.

Ook bij deze brand kon de dader niet worden gepakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (17-11-2011 om 21:45)
Dit is echt een ziek persoon die een hoop mist in zijn / haar leven. Als je hier je kick uit haal dan heb je hulp nodig. Het hoeft maar een keer voor te komen dat een brand overslaat naar een woning en er gewonden of doden vallen en dat heeft zo iemand dan op zn geweten. Zoek een psycholoog aub
Cookie-instellingen beheren