Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Cel- en taakstraf na overval op woning

Toegevoegd: 24-11-2011, 21.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 29-jarige vrouw uit Goes is donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld een celstraf van 39 dagen, een taakstraf van 240 uur, een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar en het eerste half jaar van haar proeftijd komt ze onder Elektronisch Toezicht (ET) te staan.
 
Daarnaast heeft ze een contactverbod met haar vriend en komt ze onder toezicht van de reclassering. Ook moet ze - al dan niet samen met haar vriend - een bedrag van 1140 euro schadevergoeding betalen. Tegen de vrouw was een celstraf van twee jaar, waarvan tien maanden voorwaardelijk geëist.


De vrouw was op 5 maart betrokken bij een woningoverval in Goes. De 56-jarige bewoner werd van 125 euro beroofd. Het geld werd direct omgezet in cocaïne. De vriendin meldde zich later bij de politie en vertelde dat ze wist dat haar vriend iemand ging overvallen.

De vriend, een 25-jarige Kattendijker is al eerder voor zijn rol veroordeeld tot een celstraf van drie jaar waarvan tien maanden voorwaardelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren