Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Man krijgt celstraf voor mishandeling

Toegevoegd: 24-11-2011, 21.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een 25-jarige man uit Nieuwegein een gevangenisstraf van vijftien maanden en het betalen van 1245 euro schadevergoeding opgelegd.

Er was voor het uitdelen van - zoals de officier van justitie het noemde - een 'mokerslag of een doodschop' in het gezicht van zijn slachtoffer een celstraf van twee jaar waarvan zes maanden voorwaardelijk tegen hem gevorderd. Het slachtoffer liep een gebroken jukbeenderen, een gebroken neus, gebroken oogkas en een gebroken kaak op.


De man was op 23 juli op stap in Renesse en stapte in een café per ongeluk op de voet van zijn latere slachtoffer. Er ontstond een schermutseling en de ruziemakers werden buitengezet. Toen de Nieuwegeiner dacht dat hij door de man werd aangevallen haalde hij met zijn vuist uit en trof hij de man in het gezicht. De man viel als een blok op de grond en volgens getuigen kreeg hij nog een enorme trap in het gezicht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren