Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 368 km

Inbrekers bedreigen bewoner

Toegevoegd: 25-11-2011, 14.15 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Donderdagavond is een bewoner van een huis aan de Drie Minuten in Krabbendijke bedreigd door drie onbekende mannen.

De man kwam om 19.25 uur thuis en zag de drie mannen bij de achterdeur van zijn garage. Toen hij ze wilde aanspreken werd hij hardhandig vastgepakt en bedreigd. De mannen gingen er daarna vandoor in de richting van het Calvijn college.


In de woning bleek ingebroken te zijn. Op dit moment is nog niet bekend wat er weggenomen is. De bewoner is niet gewond geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (25-11-2011 om 16:20)
Heel veel sterkte voor de bewoner. Je zou er een trauma aan over houden. Tip hang bewaking's camera's op met dag en nacht zicht . Aangesloten op een DSR Recorder , die de beelden met geluid , via internet elders opslaat. Als inbrekers de camera,s zien hangen schrikt dat af ! S'avonds gaan de I.R led's aan , en geven een rode gloed . Zelf zie je niks als je buiten staat . Maar voor de camera,s die zien gelijk als daglicht , Zwart wit. Zo heb je altijd bewijs , en kans , daders opgepakt worden.
Mike (25-11-2011 om 14:39)
Het moet niet gekker worden. Dat tuig zou zelf hardhandig aangepakt moeten worden.
Cookie-instellingen beheren