Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt wegens stroperij

Toegevoegd: 25-11-2011, 21.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Vrijdagochtend is een 52-jarige man uit Bergen op Zoom, aan de Eerste Hogewaard Dwarsweg in Rilland aangehouden wegens stroperij.


Eerder deze week zagen jachtopzieners dat er bij de Eerste Hogewaard Dwarsweg stikken geplaatst waren (om konijnen te vangen). Hierop is door de jachtopzieners gepost. Vrijdagochtend kwam de 52-jarige man de strikken controleren en nieuwe strikken plaatsen.

De man is door de jachtopzieners aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Goes. Bij onderzoek in de woning van de man zijn verboden vangmiddelen aangetroffen. In een voliere in zijn tuin is tevens wildzang aangetroffen die niet geringd waren. De vogels zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (26-11-2011 om 08:37)
Tja stropen mag nu eenmaal niet,maar als je veel geld heeft dan mag je ze schieten hazen ect maar de gene die toestemming heeft schiet ook wel eens buiten het seizoen en daar wordt niets meegedaan,dus die paar die nog stropen laat ze met rust ze worden toch ook opgevreten arm of rijk
Leon (25-11-2011 om 22:21)
Knap hoor, nu de echte criminaliteit maar aan gaan pakken.
Cookie-instellingen beheren