Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding met verzet in Hulst

Toegevoegd: 26-11-2011, 10.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Rond 01.30 uur stonden agenten van de Zeeuwse politie op de Houtmarkt in Hulst een bekeuring uit te schrijven aan iemand die aan het 'wildplassen' was.

De ruimte rondom hen werd op dat moment een stukje vrijgehouden door een collega-agent. Deze werd op een gegeven moment bijna omver gelopen, omdat een man per se langs het stukje moest lopen waar de agent stond. Aan de man werd gevraagd waarom hij zich zo gedroeg en hierop beledigde de man de agent.


Hij is aangehouden en met moeite kon hij worden geboeid, omdat hij zich zo hevig verzette. Na enige tijd is hij in een politieauto gezet en overgebracht naar het bureau. Daar werd hij voorgeleid aan een hulpofficier van justitie en die bepaalde dat de man naar een politiecel in Torentijd moest worden gebracht.

Hiervoor moest hij weer geboeid worden. Ook nu wilde de man niet meewerken en kostte het de nodige mankracht en moeite om hem in de handboeien te krijgen. Uiteindelijk lukte dat weer en de man zit nu in een cel in Torentijd. Hij wordt vandaag verder gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Big boss (28-11-2011 om 11:41)
het iging helemaal niet zo deze man wilde een broodje gaan hale ma de agent opde feits liet hem er nie door na drie keer ddat hy er langs
Wim (27-11-2011 om 17:47)
Domme opmerking piet , zorg eerst dat je weet waar het over gaat voor je oordeeld. Die broekies van het korps hulst hebben nog te weinig bonnen gescoord , wat is er makkelijker dan de jeugd provoceren.
Piet (26-11-2011 om 11:05)
Drank in de man....
Cookie-instellingen beheren