Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Man opgepakt voor heling autospiegels

Toegevoegd: 27-11-2011, 14.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 41-jarige Middelburger deed onlangs aangifte van de diefstal van zijn autospiegels. Deze benadeelde keek regelmatig op advertentiewebsites op internet en trof daar een advertentie aan van een meneer die autospiegels verkocht.

De benadeelde heeft een afspraak gemaakt met de aanbieder en zij troffen elkaar bij het station in Middelburg. Daar kwam de 41-jarige er achter dat de aanbieder zijn eigen gestolen autospiegels te koop aanbood. De man belde meteen de politie en die kwam meteen ter plaatse.
 
De spiegels zijn door de agenten in beslag genomen en de aanbieder van het (vermoedelijke) gestolen goed, een 27-jarige Middelburger, is aangehouden op verdenking van heling. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en daar is hij verhoord.


Omdat het onderzoek nog niet is afgerond, is de 27-jarige in verzekering gesteld en moet hij nog vast blijven zitten. De officier van justitie neemt op een later tijdstip de beslissing of de spiegels terug gegeven kunnen worden aan de (vermoedelijke) eigenaar. Maar dat gebeurt pas als het onderzoek verder is gevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (28-11-2011 om 15:05)
Hij woont bij mij in de straat en is al heel vaak opgepakt voor van alles.dus het zal wel kloppen
Ja-Ja (28-11-2011 om 07:17)
Helen van fietsen vind politie niet zo belangrijk. Helen van autospiegels wel. Zelf meegemaakt dat de politie attent werd gemaakt waar de gestolen fiets bij heler stond maar ze deden niets. Wel zelf een formulier invullen op buro en fiets wegnemen bij heler vandaan met eigen sleuteltje.
Lisa (28-11-2011 om 06:54)
Poema: er zat wel een herkennignspuntje op. mischien waren het ee nbepaalde type merk.
Poema (27-11-2011 om 16:43)
Hoe herkende hij zijn eigen spiegels? Waren het de enige in NL die blauw waren?
Cookie-instellingen beheren