Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer was bewoner (83)

Toegevoegd: 01-12-2011, 17.59 uur
Het slachtoffer is de 83-jarige bewoner van het huis.
Het slachtoffer is de 83-jarige bewoner van het huis.
© Foto: Rolf de Feijter (archief)
Door: Roland de Jong
RITTHEM - De man die woensdagavond om het leven kwam bij de brand in Ritthem is de 83-jarige bewoner. Dat meldt de politie.


Het slachtoffer bevond zich in het huis aan de Ritthemsestraat toen rond 21.25 uur werd ontdekt dat er brand woedde. Er werd snel opgeschaald, maar toen de brandweer ter plekke kwam stond het pand al in lichterlaaie. De brandweer heeft tijdens de bluswerkzaamheden het lichaam van een man gevonden.

Vanochtend is bij daglicht gestart met het onderzoek naar de oorzaak van deze dramatische brand. Technisch rechercheurs hebben vandaag lange tijd onderzoek gedaan.  Wanneer de resultaten bekend worden, is nog niet bekend.

Technisch onderzoek heeft uitgewezen dat er bij de dood van de man geen sprake is van een misdrijf.

Zie ook:
- Dossier 'Fatale branden in Zeeland'
- Onderzoek naar fatale brand Ritthem (01-12-2011)
- Dode bij grote brand in Ritthem (30-11-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Poesjes (3-12-2011 om 22:01)
@jos lisa heeft gelijk met zijn woonsituatie ik ben er vroeger een paar keer binnen geweest en toen was het ook zo kranten en folders overal er mochten toen ook bijna geen mensen binnen komen zo was hij en altijd onderweg met zijn shetlander dus zij spreekt uit ervaring.
Jos (3-12-2011 om 12:00)
Lisa, ben jij erbij geweest soms? Stop dan met het uiten van vermoedens en ga eens uit van feiten. Op deze manier komen de leugens in de wereld!
Jamiev (2-12-2011 om 20:56)
Schijnt dat dhr hulp heeft gehad,maar het liever niet wilde. Je kan iemand niet dwingen iemand binnen te laten
Thera (2-12-2011 om 19:58)
Beste @Vonck, ik heb het totaal niet over overplaatsing maar over hulp en ondersteuning in zijn woonomgeving. Lisa gaf aan ervan op de hoogte te zijn maar dat niemand hem hielp. Hulp bieden staat los van oppakken en overplaatsen. Wel goed lezen hé :-)
VdVonck (2-12-2011 om 18:02)
Why thera? Zodat ze deze man konden dwingen zijn hoeve te verlaten? Zijn eigen plekje in te ruilen voor een kamertje van 4x3? Deze man is 83 geworden en bezweken aan een noodlottige brand.. Hij heeft wel kunnen leven zoals hij dat waarschijnlijk gewild heeft. Belachelijk dat je Lisa zoiets verwijt
Marina (2-12-2011 om 15:30)
Ik vind het erg triest , dat en oude man, zo om het leven moet komen.sterkte gewenst voor evt fam en vrienden.
Cookie-instellingen beheren