Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties voor harddrugsbezit

Toegevoegd: 01-12-2011, 18.07 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft woensdag twee personen aangehouden in Terneuzen wegens het in bezit hebben van harddrugs.


De twee, een vrouw van 24 jaar uit Terneuzen en een man van 26 jaar oud uit 's Gravenhage, zijn woensdag rond 15.00 uur aangehouden in de Dijkstraat in Terneuzen nadat bikers zagen dat de man iets in een auto gooide.

Bij nader onderzoek bleek dat de bestuurster van de auto, de 24-jarige vrouw, in het bezit was van enkele grammen heroine en cocaine. In de woning van de vrouw werd later bij een zoeking heroine en cocaine aangetroffen.

Alles drugs zijn in beslaggenomen. De vrouw is na verhoor op vrije voeten gesteld en de man is ingesloten in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (4-12-2011 om 12:55)
Francois, ik heb de Politie niet gebeld? Eerst lezen, dan kraaien!! Als u HVZ kent dan had u ook alle stukken gelezen over de drugsoverlast en het grote aantal opgepakte 'dealers' in Goes. Dat valt dan ook wel mee zeker? En die enkele Sjonnie is jaren geleden al vervangen door een tiental Mo's !
Marco (3-12-2011 om 10:00)
De uitsmijters nemen/kopen volgens mij ook van die shit want hoe ze er soms bij staan te kijken, uit de hoogte blik. Laten jonge grietjes binnen omdat ze wat gegroeit zijn (als je begrijp wat ik bedoel) Maar echte oudere die jong uit zien maar geen ID bij hebben mogen oprotten.
Francois (3-12-2011 om 03:21)
@VdVonck, Niet doen alsof je in de Bijlmer woont, zo erg is het totaal niet in Goes. Dat je hooguit een sjonnie hebt die zn troep verkoopt op straat ok, maar dat valt reuze mee. Dit heb je in iedere kleine stad, bel dan gewoon, kaart het aan.... mopperen en zelf geen actie ondernemen jammer...
Francois (3-12-2011 om 03:15)
Wel makkelijk praten VDvonck en ana, Je kan wel roepen hier had de politie moeten staan, bel dan gewoon. 0900-8844 zo simpel is het, en bij zulke dealers praktijken mag je zelfs 112 bellen. 112 betekend directe inzet door de politie en dat is in bovenstaande situaties zeker geoorloofd.
VdVonck (2-12-2011 om 17:59)
Klopt Ana! Ik heb op de genoemde plaats gewoond en ben er mede om die reden vertrokken! Ze komen met (voor hen) te dure auto's, staan recht onder de camera's en iedere passerende meid schelden ze uit als ze niet omkijkt. Als de politie gebeld werd hoorde je ze laconiek praten met die gasten! Bah!
Ana (1-12-2011 om 20:55)
Iin Goes op de grote Kade wordt ook hard druks gedealt de politie weet het iedereen, niks doen ze er aan heel bijzonder naast de disco, dat mag schijnbaar ze staan er voor in de rij met alle overlast van dien en dat mag dus
Cookie-instellingen beheren