Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Man (69) negeert rijverbod

Toegevoegd: 04-12-2011, 18.16 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Westhavendijk in Goes is zondag rond 01.00 uur een 69-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden door de politie. Dit omdat hij tijdens een rijverbod toch was gaan rijden in zijn auto.

Zaterdag omstreeks 23.45 uur kwam hij voor het eerst in contact met agenten die hem controleerden op de Middelburgsestraat in Goes. Het bleek dat hij onder invloed van alcohol was.


De man ging vrijwillig mee naar het politiebureau voor een ademanalyse. Daaruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. Met een proces-verbaal en een rijverbod van 4 uur op zak mocht hij het bureau weer verlaten.

Aan dit rijverbod heeft hij zich niet gehouden want even later zagen agenten hem wederom in zijn auto rijden. Deze keer werd hij aangehouden en voor een tweede bezoek meegenomen naar het bureau. Daar kreeg hij opnieuw een proces-verbaal voor rijden onder invloed en voor het rijden tijdens een rijverbod.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M. (4-12-2011 om 19:45)
Deze arrogante gehaktbal is nog stommer dan n ezel; die stoot zich geen 2 keer aan dezelfde steen!Alcoholslot voor deze hardleerse sufferds
Goesenaar (4-12-2011 om 18:18)
In dit geval telt een gewaarschuwd mens niet voor 2
Cookie-instellingen beheren