Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Ongeluk onder invloed Axel

Toegevoegd: 05-12-2011, 11.26 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie heeft vannacht een automobilist aangehouden die onder invloed van alcohol een ongeluk had veroorzaakt.

Tegen 00.00 uur in de nacht van zondag op maandag kwam er een melding binnen bij de meldkamer van de politie dat er een eenzijdig ongeval was gebeurd op de Buthdijk in Axel. Agenten kwamen ter plaatse en troffen, bovenop de rotonde, een personenauto aan.


De 24-jarige bestuurder uit Axel was bij zijn voertuig en bleek gedronken te hebben. Hij heeft een ademanalyse gedaan op het politiebureau en daaruit bleek dat hij de norm voor beginnend bestuurders ruim had overschreden. Hij blies namelijk 560 ug/l, terwijl 88 is toegestaan.

Bij het ongeval beschadigde een verkeersbord. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en opgestuurd naar de officier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (8-12-2011 om 15:03)
Drank Maakt Meer Kapot Dan Je Lief Hebt ! Als je met drank op achter het stuur kruipt ! Heb je zeer grote kans dat je een ander zijn leven ook kapot maakt . Rijbewijs Nooit meer terug geven aan dat soort SUKKELS!
ROCHA (6-12-2011 om 09:03)
Ik denk dat meneer iets teveel van het 'heerlijk avondje' heeft genoten , of hij heeft niet gekregen wat hij wilt van de sint en probeert zijn verdriet weg te drinken. Beetje egoistisch om ook andere in gevaar te brengen
Géén beginnende bestuurder! (5-12-2011 om 13:33)
Laat hem maar eens flink lang zonder rijbewijs zitten! Zo iemand heeft dat papiertje totaal NIET verdiend! Het had ook anders af kunnen lopen.....
Cookie-instellingen beheren