Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Vier inbraken tijdens weekeinde

Toegevoegd: 05-12-2011, 11.29 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft onderzoek gedaan naar twee woninginbraken in Middelburg en inbraken in Zuiddorpe en Oostburg.

Het afgelopen weekend is er in twee woningen in Middelburg een inbraak gepleegd. In een woning aan de Spinhuisweg is tussen zaterdag 13.45 uur en zondag 02.00 uur een inbraak gepleegd. Door de dader(s) werd een raam geforceerd om de woning binnen te komen. De woning werd doorzocht, maar er werd op het eerste gezicht niets meegenomen. De bewoners hebben aangifte gedaan.


Afgelopen zaterdag werd tussen 17.30 en 18.30 uur ingebroken in een woning aan het Seisbolwerk. Door de inbreker(s) werd een raam geforceerd om in de woning te komen. Uit het pand is een computer weggenomen. De technische recherche heeft onderzoek gedaan in en om de woning en heeft sporen veilig gesteld.

In een woning aan de Ter Duinestraat in Zuiddorpe is zondag tussen 14.00 en 20.45 uur ingebroken. Er werd door de dader(s) een raam geforceerd om de woning binnen te komen. De woning werd doorzocht en er werden sieraden meegenomen.

In een woning aan de Zuidwal in Oostburg werd ook ingebroken. Tussen zaterdag 18.00 uur en zondag 22.30 uur werd eveneens een raam geforceerd. Uit deze woning werd een computer weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren