Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Aanleiding overval relationele sfeer'

Toegevoegd: 05-12-2011, 12.15 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - De overval die dit weekeinde plaatsvond in 's-Heerenhoek komt vermoedelijk voort uit problemen in de relationele sfeer. Dat meldt de politie.

Zaterdag rond 18.15 uur werd er aangebeld bij een woning aan de Werrilaan. Toen de bewoner de deur opende, drongen enkele personen zijn huis binnen. De bewoner werd mishandeld en liep daardoor diverse kneuzingen op.


Even later verlieten de daders het pand weer. Ze namen diverse goederen. Ook stalen ze een hond. De hond, een teefje, is een kruising tussen een herder en een rottweiler. De politie heeft inmiddels onderzoek gedaan. Hieruit is naar voren gekomen dat de aanleiding vermoedelijk in de relationele sfeer lag.

De verblijfplaats van de hond is inmiddels ook bekend bij de politie. Het onderzoek wordt nog wel voortgezet.

Zie ook:
- Hond gestolen bij gewelddadige overval (04-12-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RenataHay (5-12-2011 om 22:26)
Dat bedoelde ik dus met "vreemd verhaal"...."overvallers" nemen niet zo maar een hond mee. @Jan Kaas: en zo is het maar net, misschien bij de volgende verkiezingen toch maar eens anders stemmen. In ieder geval wel al blij met de invloed v.d. PVV, alleen al voor de dierenpolitie.
@Marleen (5-12-2011 om 19:13)
Logisch hè, fiets weg was heterdaad plus cameratoezicht. Bovendien staat er toch dat de hond terecht is? Relationele sfeer, als volwassenen oplossen ipv politietijd en belastinggeld 'opeisen' met deze fratsen...
Jan Kaas (5-12-2011 om 17:20)
Nee Marleen dat ligt niet aan de Politie, maar aan de regering waar jij op heb gestemd, die bepalen de regels voor de Politie.
Zeeuwse mevrouw (5-12-2011 om 16:51)
Waarom als ze nu weten waar de hond is , zorgen ze dan niet dat het beest terugkomt bij de eigenaar? Of durft de politie niet in te grijpen?
Marga (5-12-2011 om 13:21)
Natuurlijk, kunnen we elkaar niet pesten en zieken over de rug van een kind pak je toch de hond? Dat had men toch meteen kunnen vertellen dan had dit bericht er even iets anders uitgezien. Walgelijk dat mensen op deze manier hun problemen uitvechten. En arme hond staat straks weer op straat.
Marleen (5-12-2011 om 12:41)
Ze hebben vlugger hun eigen fiets terug dan die mensen hun hond das politie he in nl
Cookie-instellingen beheren