Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Bejaarde beroofd door nepkaartenverkoper

Toegevoegd: 06-12-2011, 23.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZONNEMAIRE - Dinsdag rond 12.30 uur is een bejaarde vrouw (87) in een woning aan de Margrietstraat in Zonnemaire door een onbekende jongeman van haar geld beroofd.

De jongeman vroeg haar kaarten te kopen waarvan de opbrengst zou gaan naar goede doelen. De vrouw pakte haar portemonnee om een bijdrage te geven maar plots pakte de jongeman al haar geld af. Het gaat om meer dan honderd euro.


Mogelijk zijn er meer gedupeerden. Ze worden verzocht contact op te nemen met de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E.M. (8-12-2011 om 22:43)
Wat een 'held' betreft het hier zeg. Je zou de deur bijna niet meer open durven doen. Wat je zegt, de generatie die er voor heeft gezorgd dat we er nu zo bijzitten en kunnen leven. Waar haal je in godsnaam het nare lef vandaan om een bijna weerloos iemand zo te beroven? SCHOFT!
W (8-12-2011 om 16:12)
Helemaal met jullie eens! Laat zulke criminelen lekker eerlijk gaan werken voor hun geld, zoals het hoort! En niet ten koste van een ander, al helemaal geen kwetsbare mensen die wel eerlijk en betrouwbaar zijn!!
Marleen (7-12-2011 om 09:41)
Laat ze die nu maar snel pakken die oude mensen krijgen al zo weinig en moeten al zo veel laten dat is het volk dat nl opgebouwd heeft hoor en dan nog bestelen schaam u pak hem snel op beter die iets meer geven en minder naar die landen zoals griekkeland
Jan (7-12-2011 om 08:16)
Wat leven wij in een zieke wereld vandaag aan de dag dit is met geen pen te beschrijven maar hoe is deze wereld zo ziek geworden en waarom ?? want het wordt met de dag erger. Wij worden toch niet zo geboren met zo´n mentalititeit lijkt mij,moeten wij dit bij de ouders gaan zoeken (opvoeding)
W (7-12-2011 om 00:06)
Wat ziek, zulke acties; ik zou het echt niet moeten zien gebeuren!!!
Cookie-instellingen beheren