Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 376 km

Rijontzegging voor veroorzaken ongeval

Toegevoegd: 08-12-2011, 23.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een 31-jarige Vlissinger een taakstraf van 240 uur, een voorwaardelijke celstraf van een jaar en een rijontzegging van vier jaar opgelegd,.
 
Tegen de man was een gevangenisstraf van anderhalf jaar waarvan zes maanden voorwaardelijk plus eveneens een rijontzegging van vier jaar geëist. Op 14 november reed hij met zijn auto met - volgens getuigen -met een te hoge snelheid over de Burg. Stemerdingslaan in Oost-Souburg en reed rechtdoor in plaats van de bocht te nemen. De wagen kwam tegen een boom tot stilstand.
 
Zowel de Vlissinger als zijn passagier - zijn neef - zaten bekneld. Door het ongeval liep de neef een heupfractuur op. Zowel de Vlissinger als zijn neef zeiden zich niets van het hele gebeuren te kunnen herinneren. Een bloedproef wees uit dat de Vlissinger 2,3 promille in zijn bloed had en onder invloed was geweest van amfetaminen en diazepam.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (9-12-2011 om 14:13)
Waarom lees ik hier nou nergens een veroordeling tot het betalen van de gemaakte kosten (en een boom natuurlijk).
Cookie-instellingen beheren