Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig zedendelict in Vlissingen

Toegevoegd: 10-12-2011, 17.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag, tussen 06.15 en 06.30 uur, is bij een jonge Vlissingse vrouw een ernstig zedenmisdrijf gepleegd.
 
De vrouw was onderweg naar haar woning. Zij liep tussen bovengenoemde tijden in een brandgang nabij de snackbar aan de Bloemenlaan. Op die plaats is zij belaagd door een jongere negroïde man.


Een erg duidelijk signalement van deze man is niet bekend. Wat we wel weten is dat hij ongeveer 1.70 meter lang was, een opvallend donkere huidskleur had en korte rastaharen. De man had een normaal postuur. Over zijn kleding is niets bekend. Een bijzonderheid is dat de man op een fiets reed. Over de fiets is verder niets bekend.

Uit onderzoek is gebleken dat de man, in het uur voordat hij het zedendelict pleegde, ook in de binnenstad van Vlissingen is geweest. Hij reed toen ook op de fiets. Nadat de man zich schuldig had gemaakt aan het plegen van het zedenmisdrijf is hij weggegaan en heeft het slachtoffer de politie gebeld. Toen agenten van de Zeeuwse politie ter plaatse kwamen is direct een onderzoek gestart.

De agenten die met het onderzoek bezig zijn, hopen dat eventuele getuigen zich willen melden. Mensen die de man bijvoorbeeld eerder op de avond in de binnenstad hebben gezien, of mensen die iets gehoord of gezien hebben van het gepleegde delict, worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen met 0900-8844.

Agenten van de Zeeuwse politie hebben in de loop van de zaterdag al een buurtonderzoek gehouden, dus de mensen die tijdens dat onderzoek al iemand van de politie hebben gesproken, hoeven niet nogmaals contact op te nemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (11-12-2011 om 09:24)
En weg is het gevoel van veiligheid van de buurtbewoners in de bloemenbuurt.Al hou je nog zoveel acties om de buurt veilig te houden. Ik wens het slachtoffer veel sterkte toe en hoop voor haar dat de dader gepakt wordt en na 10 jaar cel op het vliegtuig gezet wordt richting z'n vaderland.
RFM (10-12-2011 om 23:26)
Als ie in de binnenstad is geweest is de kans aanzienlijk dat ie wel ergens op een camera staat bij een winkel of benzinestation. Hopen van wel, zodat ie snel opgeborgen kan worden.
Hanneke (10-12-2011 om 22:04)
Het word steeds gekker met die loshangende handen van die kerels, hoewel ik het ook niet slim vindt dat vrouwen of meisjes in donker alleen op pad gaan.!!!! Veel mannen zoeken in `t donker !!! Pas op !!
Boos (10-12-2011 om 21:47)
Zieke geest.! Hopen dat hij snel gepakt wordt en dat ze in de Gevangenis er achter komen waarvoor hij zit. Dat is meer Gerechtigheid dan een rechter kan geven..
Cor (10-12-2011 om 19:13)
Fijn hè, , lang leve links, en lang leve de multiculturele samenleving
Cookie-instellingen beheren